UĞUR YILDIRIM - OKUL MÜDÜRÜ

19.09.1980 tarihinde Kayseri´nin Tomarza İlçesine bağlı Dadaloğlu kasabasında dünyaya gelmiştir. İlköğretimi Dadaloğlu Kasabasında, ortaöğretimi Pazarören Lisesinde tamamlamıştır. Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesinde Türkçe Öğretmenliği bölümününden 2003 yılında mezun olmuştur. İlk görev yeri olan Rize İlinin Güneysu ilçesine bağlı Başköy İlköğretim okulunda Türkçe öğretmeni olarak iki yıl çalıştıktan sonra asker öğretmen olarak Mardin Yaylı İlköğretim okuluna atandı. Askerlik hizmetini tamamladıktan sonra tekrar Rize´de bir yıl görev yaptı. 2007 yılında Yozgat´ın Saraykent ilçesine bağlı Dedefakılı İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak 2012 yılına kadar çalıştı. 2012 yılı il dışı atamalarında Dadaloğlu Yatılı Bölge Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı.2013 yılında yapılan Sınava dayalı yönetici atamalarında okulumuzda müdür yardımcısı olarak görevine başladı. 2016 yılında yapılan yönetici atamalarında okulumuzda müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

(539) 310 6424 (352) 664 3151 Eposta